maandag 8 oktober 2012

Een 3e pop

Hallo allemaal,

Vandaag is mijn 3e pop af. Nu nog een leuke outfit! Ik heb via mijn telefoon foto's op mijn blog gezet, maar ik vraag me af of het goed is gegaan. Ik kan ze nu niet zien. Dan had ik de foto's even van tekst kunnen voorzien en even kunnen draaien. Dat gaat vast nog wel een keer gebeuren. Maar voor nu wil ik iedereen de lieve poppengroetjes geven en duik ik lekker mijn bedje in, morgen gaat vroeg weer de wekker!

Liefs Net

3 opmerkingen:

  1. Beste Net, je hebt al even niks nieuws geplaatst op je blog. Jammer, want ik vind je blog erg leuk. Ik heb al eerder geprobeerd een reactie te plaatsen, maar kwam niet door het publiceren heen. Nu is het toch gelukt, maar niet zoals ik wilde.... Ik heb een link naar je blog geplaatst op mijn site: www.debreimeisjes.nl. Bij de pagina over poppen breien (te vinden via de "wegwijzer". Ik wilde je dat laten weten, maar wist niet hoe. Nu probeer ik het dus zo!
    Hartelijke groet, Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Akkelien,

      bedankt voor je bericht. Het klopt dat ik al een tijdje niets heb geplaatst op mijn poppenblog. Even te druk met mijn gezinnetje en het wilde telkens niet lukken. Jammer ook dat het niet zo gemakkelijk gaat via mijn telefoon. Dat zou veel tijd schelen. Maar ik heb nu even tijd dus zo komem er nieuwe foto's bij!!!
      Lieve poppen groetjes Antoinet

      Verwijderen
  2. Hoi Net,
    Wanneer komt je derde pop op je blog?
    Misschien moeten we wachten tot we ze mogen zien bij Wieke.
    Ik heb ook een blog gemaakt. Is het goed dat ik jou blog bij mijn links vermeld?
    Vriendelijke groet
    Daniƫlle

    BeantwoordenVerwijderen